Προετοιμασία του «κεσκέκ» ή «κισκέκ» στο πανηγύρι του Ταύρου στην Αγ. Παρασκευή Λέσβου, το 1996. Πρόκειται για φαγητό αποτελούμενο από κρέας ταύρου και διάφορα αλεσμένα δημητριακά (ρεθύθι, σιτάρι), το οποίο μοιράζεται ως πρόσφορο σε όλους τους συμμετέχοντες ανήμερα του πανηγυριού.
Προετοιμασία του «κεσκέκ» ή «κισκέκ» στο πανηγύρι του Ταύρου στην Αγ. Παρασκευή Λέσβου, το 1996. Πρόκειται για φαγητό αποτελούμενο από κρέας ταύρου και διάφορα αλεσμένα δημητριακά (ρεθύθι, σιτάρι), το οποίο μοιράζεται ως πρόσφορο σε όλους τους συμμετέχοντες ανήμερα του πανηγυριού.

1996 | Αρχείο ερευνητικού προγράμματος «Κιβωτός του Αιγαίου»